FLERE KOLLEGAER HAR KOMMET PÅ BANEN!


 

 

Ja, kjære leser. Du oppfattet helt riktig: Flere kollegaer har nå kommet på banen i denne saken!

Og hva vil det si?

Det vil si at 2 politikollegaer nå har tatt kontakt med PwC, som altså gransker hele etterforskningen som har foregått på Majorstuen politistasjon. Og de 2 kollegaene har forklart seg til PwCs granskere.

Og hvordan vet jeg det?

Jeg vet det fordi de 2 kollegane har tatt kontakt med meg også. Og de har fortalt meg at de har avgitt forklaring. Og deres forklaring støtter det jeg har hevdet hele tiden. Deres forklaring støtter SANNHETEN i denne saken.

Og jeg er selvsagt svært takknemlig! 

TUSEN TAKK!

Jeg oppfordrer dere andre som har informasjon om denne saken til å følge de 2 kolleganes eksempel.

Si ifra om uretten! Stå opp for rettssikkerheten! 

Vi er nå 3 stykker som har gått foran dere og brøytet vei! (4 medregnet den anonyme kollegaen). Grip sjansen og følg i våre fotspor!

 

 

lillie

 

 

 

16 kommentarer

Gro Ødegård

15.07.2017 kl.13:10

Så glad på dine vegne at dine kollega gjør det de burde ha gjort for lenge siden. Det er mange slike kolleger rundt i Norges land som burde kjenne på sin samvittighet og gjøre det samme. Det er mange slike saker desverre. Håper det ordner seg i din sak nå. Stå på videre.

Lill-Karine Nielsen

15.07.2017 kl.21:26

Gro Ødegård: Håper flere følger etter, ja. Det er flere som vet, og jeg lurer litt på hvordan de sover om natten....

Jon Holden

15.07.2017 kl.15:54

Jeg er glad at det ennå finne ærlige og modige politi personer som våger å si fra.

Lill-Karine Nielsen

15.07.2017 kl.21:25

Jon Holden: Jeg også! Vi er helt avhengig av at noen vil og tør.

Kjell Gjerde

15.07.2017 kl.20:46

Supert at flere har gøds til å stå frem mot offentlig ukultur som dette. Denne metoden for maktmisbruk er desverre svært utbredt utover landet og hos oss endte 12 år med slik takkasering med offentlige hjelpeetatene som verktøy i et tragisk selvmord i 2012.

Lill-Karine Nielsen

15.07.2017 kl.21:25

Kjell Gjerde: Fryktelig tragisk. Vi må få til en endring. Fokus er det eneste som nytter, og jeg lover ihvertfall å gjøre mitt.

Anne Grete

16.07.2017 kl.03:45

Hærlig at du nå får en rettskaffen hjælp. Vi trenger sånne som deg. Håper du er sterk nok til å jobbe jevnt og trutt for sannheten vider i ditt yrke også.. Det kan da IKKE være sååå vanskelig når man får vite sannheten av en evt dømt - mistenkt el av vitner. Jobben dere gjør er sååå viktig - men vi trenger dere for å kjempe for enkeltmenneske. Har jobba med menneskerettighetsloven i flere år og den er klar og grei. Hvorfor skal det være så vanskelig å følge lovene. Håper også at politiet etter hvert prøver å få " bevis" på ting folk blir mistenkt på - i for eksempel Barnevernssaker for der er det "ragnarokk". Noe som IKKE kan fortsette lengre - det skades ALT for mange barn og foreldre i denne sammenheng. Lykke til videre og håper du bringer mine frustrasjoner frem for arb.kollegaer.

Øivind Walther

16.07.2017 kl.04:59

De som kjemper for rettferdighet vil bli husket på Nett for all tid for hvem de var De som tiet og de som stjal andres unger til frokost vil OGSÅ bli husket på Nett for ALLTID , FOR ALL TID .

Elmer Solberg

17.07.2017 kl.00:11

Hei og takk for deg. Det er mye verre enn du tror. Hilsen en som vet. Kan hende kan vi slå av en prat en dag. Det du opplever er bare toppen av toppen på isfjellet. Hele samfunnet vårt , All offentlig forvaltning er like dan. Det er INGEN der ute som vet hvordan de skal behandle individet når vi trenger hjelp. Du må gjerne ringe meg. Elmer. 41250998

Lill-Karine Nielsen

17.07.2017 kl.09:11

Elmer Solberg: Akkurat nå må jeg fokusere på den saken jeg står midt oppi, så jeg må heller komme tilbake til deg. Uansett; tusen takk for tilbakemelding! Håper du blir med videre. Det er mange historier der ute som ikke tåler dagens lys. Så jeg tenker at FOKUS på denne problematikken er det som må til.

Anita Sweeney

17.07.2017 kl.19:25

Det gleder meg stort at noen flere ærlige sjeler har funnet motet til å snakke! Det er opplagt mange medløpere i denne saken og i skremmende mange saker i rettsvesenet vårt. Du setter så godt ord på kjernen i å fryse ut mennesker som varsler, Tror de saken forsvinner om de vender deg og andre ryggen? Absolutt ikke. Mitt motto er at sannheten seirer og da må man snakke og snakke og dele og snakke og vise og bevise sannheten til noen flere gjør det rette. Det kan ta tid, noen må bane vei som deg selv og påpeke at den som tier samtykker til urett. Gratulerer så langt! :)

Cathrine Aurora Woldstad

18.07.2017 kl.04:02

Det er folk som deg vi trenger i politiet. Ikke de tause og feige. Takk for at du har guts og styrke til å stå i dette. Og takk til disse tre kollegene dine som har samvittighet, og som vet forskjellen på rett og galt.

Ikke gi opp. Du har masse støtte i folk der ute.

Rolf Schou

18.07.2017 kl.14:14

Lill Karine Nielsen

Følger med, da makt misbrukere ikke skal ha det for lett og nå frem med sine uhederlige og falske forsetter! Det er mye galt i det offentlige i det hele tatt, og jeg er glad for at du blogger det du gjør! Politiet har det gått svært galt med også, når det gjelder objektivitet i mange saker. Menneske rettighets bruddene som er loggført på Norge, er omfattende og grove!l

Alexia Bohwim

23.07.2017 kl.14:54

Hei,

Kan jeg kontakte deg noe sted?

mvh

Alexia Bohwim

Lill-Karine Nielsen

23.07.2017 kl.23:48

Alexia Bohwim: Du kan sende melding på Facebooksiden. Bare jeg som leser.

Anny Tove Vik Haugen

02.08.2017 kl.13:33

Hei.

Jeg lurer på hva det er som gjør at politiet ikke kan eller tør være ærlige å stå fram med sannheten. Det må være menneske ikke navnet politi. Navnet politi forbinder jeg med mennesker som vil bli politi fordi de vil være ærlige og følle lover og regler. Dette er SKREMMENDE.

Skriv en ny kommentar

Lill-Karine Nielsen

Lill-Karine Nielsen

43, Oslo

Jeg har arbeidet som politi i Oslo i ca. 16 år. Denne bloggen handler om falske anmeldelser, hårreisende politietterforskning, varsling og justismord. Mitt liv de siste 2,5 årene, mer eller mindre oppsummert gjennom ett innlegg hver dag.

Kategorier

Arkiv

hits